Середа, 15.05.2024, 03:14
Вітаю Вас, Гость
Головна » 2015 » Квітень » 14

            На виконання Указу Президента України № 169

«Про заходи з відзначення у 2015 році 70-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі та 70-ї річниці завершення Другої світової війни» та з метою сприяння учнівських пошукових робіт та активізації патріотичного виховання

1. На протязі квітня місяця 2015 року спрямувати діяльність учнівських волонтерських загонів на посилення турботи про захисників Вітчизни, ветеранів війни, насамперед учасників бойових дій, жертв нацистських переслідувань, сімей загиблих (померлих) воїнів, дітей війни.

2. Вчителям історії підготувати інформаційні матеріали про звитяги українського народу у визвольній боротьбі, його визначний внесок у перемогу Антигітлерівської коаліції для учнів, педагогів, батьків, громади.

3. Активізувати учнівську пошуковому роботу стосовно родичів, які були учасниками бойових дій Другої світової війни. Увічнення пам’яті про них у проектах «В ... Читати далі »

Переглядів: 390 | Додав: longet | Дата: 14.04.2015 | Коментарі (0)

Учні школи, педагогічний колектив обслуговуючий персонал та жителі села взяли активну участь в акції "Подаруй крашанку солдату". Учасники зі всією душею і бажанням допомогли  відчути нашим героям святковий настрій ВЕЛИКОГО СВЯТА ВОСКРЕСІННЯ ГОСПОДНЬОГО .

Всі небайдужі приносили гостинці: різноманітне печево, випічку, котлети, копченості та інші продукти ,які були відправлені нашим захисникам  в зону АТО.

Переглядів: 313 | Додав: longet | Дата: 14.04.2015 | Коментарі (0)